A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

16 квітня у ЗДО “Берізка” відбулося відкриття проєкту “Дитинство без війни”

Дата: 17.04.2024 16:19
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

16 квітня у ЗДО “Берізка” відбулося відкриття проєкту “Дитинство без війни”!

Захід розпочали з хвилини мовчання. Слово говорили: заступник селищного голови Михайло Лобода, начальник відділу освіти Леонід Новак, представниця БФ “МХП-Громаді” Ольга Махновець, та директор ЗДО “Берізка” Валентина Сачковська, які наголосили на важливій взаємопідтримці та колективній діяльності задля успішного результату.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Проект “Дитинство без війни”, який передбачав покращення умов наявного тимчасового укриття, було реалізовано за підтримки Благодійного Фонду “МХП-ГРОМАДІ” в особі Ольги Махновець, за сприянням ТОВ «БАФФАЛО» в особі Руслана Пашьяна, Колківської селищної ради в особі Олександра Палінкевича та відділу освіти в особі Леоніда Новака на протязі двох місяців.

Фото без опису

 До проекту долучилися батьки вихованців закладу дошкільної освіти, дирекція та педколектив.

 В укритті за підтримки Колківської селищної ради та Відділу освіти з участю батьків були виконані ремонтні роботи, а саме : залиття стяжки та утеплення підлоги, вирівнювання та фарбування стін, електромонтажні роботи, та підсилення електрофази.

Фото без опису

  Неймовірного затишку та світла в укритті вдалося створити завдяки художному оформленню стін, над якими працювали: Людмила Островська - вчитель трудового та образотворчого мистецтва ОЗ «Колківський ліцей», керівник зразкової художньої студії “Палітра” ЦРТДЮ Колківської селищної ради та її донька Анастасія Островська - вчителька ліцею і керівник гуртка Центру творчості.

 Заключним етапом було оснащення приміщення меблями , мольбертами для творчості, обігрівачами та висушувачами повітря для укриття, які за підтримки БФ “МХП-Громаді” вдалося придбати.

Фото без опису

   Дякуємо БФ “МХП-Громаді”, відділу освіти, дирекції садочку, батьківському колективу, кожному, хто був небайдужим та з величезним запалом і відданістю долучився до проекту, а також батькам - Шкабурі Івану, Зінчуку Сергію, Васюхнику Юрію , Гончару Петру, Романюку Роману за небайдужість та непосильну працю у виконанні ремонтних робіт.

Фото без опису

  До відкриття проєкту долучилися артисти Колківського Будинку культури, які подарували дітям неймовірні емоції аніматорської активності  , а діти подарували усім присутнім чудове декламування віршів, які пронизані любовʼю у кожному слові .

Фото без опису

 Після завершення кожна дитина отримала солодкий подарунок від Компанії “CHOCOBOOM”!

 Дякуємо БФ “Стежина Добра Волині” за допомогу в організації відкриття.

 Дякуємо наших Захисникам за кожен день!   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь