A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Напередодні свята 8 листопада у приміщенні Колківського Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 08.11.2023 15:31
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

 Напередодні свята 8 листопада у приміщенні Колківського Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва! 

  На свято були запрошені селищний голова Олександр Палінкевич та секретар Колківської селищної ради Наталія Рейкіна.

Після урочистого відкриття всі присутні вшанували 🕯️хвилиною мовчання наших Героїв, які загинули у російсько-українській війні..

Звучали слова вдячності ЗСУ , адже лише завдяки нашим Захисникам люди можуть збиратися на подібних заходах.

 З привітальними словами виступили селищний голова Олександр Палінкевич та Начальник відділу культури,спорту сім’ї та молоді Любов Романюк.

Фото без опису

Олександр Олексійович висловив неймовірну вдячність працівникам культури за їхню працю і творчий потенціал та нагородив грамотами  найкращих працівників відділу культури Колківської селищної ради:

-Романа Романюка директора Колківського БК;

-Людмилу Лугову керівника вокального ансамблю Колківського БК;

-Галину Борисюк директорку Куликовичівського сільсько-го БК;

- Світлану Кушнірчук народну майстриню Рудниківського БК;

-Ірину Шереметьєву- директорку Дитячої музичної школи;

-Олексія Шереметьєва викладача класу духових інструментів ДМШ;

-Олега Матвійчука-викладача класу баяна ДМШ;

-Марію Тимощук завбібліотекою філією села Четвертня;

-Наталію Єфімову завідувачку дитячою бібліотекою.

  Святковий настрій та неймовірну енергію дарували присутнім артисти відділу культури, спорту, сімʼї та молоді - представники усіх закладів культури Колківської ТГ .

Фото без опису

Після нагородження та святкових урочистостей усі гості мали можливість подивитись художній  к/ф «Пекельні хоругви» за ініціативи Офісу Президента України, ДержКіно України, Асоціації «Дивись українське!» за підтримки Фонд "МХП-Громаді" та компанії «Deloitte» в Україні, за сприяння Компанія "Вавілон", Громадська організація "УкрКіноФест", ГО «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії», окремих підрозділів Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine та Національна гвардія Україниу взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національна поліція України та ГО «КримSOS» в рамках проєкту «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних областях України» за фінансування UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Фото без опису

 Шановні люди мистецтва!  Щиро і сердечно вітаємо вас з вашим професійним святом - Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

 Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте ії успіхи та досягнення. Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь