A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

19 жовтня у Колках відбувся навчальний тренінг «Проектний менеджмент для молоді» !

Дата: 20.10.2023 09:17
Кількість переглядів: 131

 Фото без опису

  Молодь - це наше майбутнє! 

  19 жовтня у Колках  ІГ «Крок в майбутнє»  спільно з Відділ культури,спорту,сім'ї та молоді Колківської селищної ради організували навчальний тренінг «Проектний менеджмент для молоді» з Антоном Євтушком!

  Біля 35 учасників активної талановитої молоді подавали неймовірно круті ідеї для реалізації у Колківській громаді. Учасники ділилися на команди, де кожна мала можливість попрацювати над створення власного проєкту  та по завершенню напрацювань послухати поради та експертну оцінку тренера!

  Дякуємо усім, хто взяв участь за вашу активність , креативність та унікальність! Залишайтеся завжди собою, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє! Сподіваємось на співпрацю та спільні проєкти, які наближатимуть нас до Перемоги!

  Велика вдячність неймовірному тренеру - Регіональному координатору з розвитку спільнот ГО "КРИМСОС" у Волинській області Антону Євтушку за досвід, чудову атмосферу та цінні знання, які так важливі для саморозвитку та розвитку молодіжного руху у громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь