A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Напередодні свята, 30 вересня у Дитячій музичній школі Колківської селищної ради відбувся святковий концерт присвячений Дню музики, на якому виступали юні таланти та викладачі школи!

Дата: 30.09.2023 15:00
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

  1 жовтня Міжнародний День Музики.

  Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та соціального статусу.

  Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й сили, світлі сподівання та чисті прагнення. В чарівних мелодіях - радість буття, краса людської душі, велич людини-творця.

  Напередодні свята, 30 вересня у Дитячій музичній школі Колківської селищної ради відбувся святковий концерт присвячений Дню музики, на якому виступали юні таланти та викладачі школи.

  Присутні отримали море позитиву та енергетики від драйвових композицій та пісень які звучали на заході.

  Також відбулися нагородження з нагоди свята..

   Грамотами Колківської селищної ради , відділу культури за сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджені Ірина Новак, викладач класу бандури, та Наталія Янчевська, викладач класу фортепіано та концертмейстер.

Фото без опису

   Щира подяка викладачам музичної школи , всім, хто дарував незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним мистецтвом.

Фото без опису

  Сердечно вітаємо зі святом та зичимо міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь