Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Благодійний концерт молитви і єднання присвячений Дню Захисників і Захисниць України !

Дата: 30.09.2023 10:53
Кількість переглядів: 80

Фото без опису 

Благодійний концерт молитви і єднання  присвячений Дню Захисників і Захисниць України  відбувся учора в Координаційному волонтерському центрі Колківської селищної ради за організації Наталії Воробей та Любові Черняк.

   Відгукнулися поволонтерити разом з Координаційно-волонтерським центром чимало добрих людей - працівники Будинку Культури смт Колки, викладачі Дитячої музичної школи Колківської селищної ради, Християнський гурт "Бет Ел", Анастасія Зінчук, вихованці Зразкової художньої студії "Палітра", почесні гості- директор, вчителі та учнівський актив з КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів No 22 – ліцей Луцької міської ради Волинської області» та звісно наші місцеві волонтери.

Фото без опису

  З привітальними словами до присутніх звернулися секретар Колківської селищної ради- Наталія Рейкіна, настоятель Свято-Миколаївського храму, військовий капелан - о. Андрій Закидальський та пані Алла Ольховик, представниця Філії «Колківське лісове господарство» ДП "Ліси України ".

   Від гостей з Луцька також кожне добре слово стало напутнім, а подяка захисникам розчулили і надихнули багатьох. Під час заходу лунали слова привітання усім Захисникам і Захисницям України, подяка за їх відповідальну і почесну місію сьогодні - боронити рідну землю.

   За підсумками проведеного благодійного збору коштів у цифрах: від вихованців художньої студії було передано - 2268 грн., від учнів 7 класу с. Четвертня було зібрано напередодні і передано - 2479 грн, від учнів 8 класу - 1100 грн, а від учнів 3-А класу Колківського ліцею - 650 грн. Значними внесками стали і кошти від працівників місцевих колективів та організацій - відділу освіти, місцевого ліцею, лісового господарства, працівників МХП "Баффало" та звісно чимало індивідуальних внесків гостей свята.

   ЗАГАЛОМ - 35370,00 ГРН!

  Окремо, варто відзначити подякою усім тим, хто сприяв організації заходу - місцевим приватним підприємцям за продукти харчування, пану Миколі Васазі за смачну рибу до юшки, парафіянам Церкви Віри Євангельської за лавки, працівникам і учням 22 ліцею м. Луцьк за привезені подарунки, одяг військовим і маскувальні сітки, окремо за смаколики, якими щедро частували усіх присутніх, Церкві ЄХБ Розничі за польову кухню та усім волонтерам за смачні страви!

  Доброта людей, єдність, довіра до Координаційного волонтерського центру і щедрість людських сердець, які невтомно працюють пліч о пліч, забезпечуючи надійний тил неодмінно дасть свої результати, а це - ПЕРЕМОГА!

Фото без опису

  Найбільшим щастям буде наступного року в цей день бачити серед гостей усіх тих, хто наразі служить далеко від дому, наших місцевих воїнів-захисників Колківської громади.

  Принагідно і щиро вітаємо усіх Захисників і Захисниць України зі святом, а зібрані кошти передані на терміновий збір Володимиру Гапончуку, військовому з с. Ситниця на необхідний дрон.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь