Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Колківській селищній раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, яке відзначають щороку в першу неділю жовтня! 

Дата: 29.09.2023 10:48
Кількість переглядів: 67

Фото без опису 

Сьогодні у Колківській селищній раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, яке відзначають щороку в першу неділю жовтня! 

Фото без опису

З вступним словом Колківський селищний голова - Олександр Палінкевич, висловив велику подяку та нагородив працівників освіти за педагогічну майстерність, добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук та високий професіоналізм.

Начальник відділу освіти Леонід Новак вручив Грамоти педагогам , директорам шкіл та працівникам освіти за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління!

Фото без опису

  Свою подяку висловила і директор Комунального підприємтсва Центру професійного розвитку педагогічних працівників - Наталія Зінчук та нагородила Подячними листами за сприяння в залучені педагогічних працівників у роботі професійних спільнот, стимулювання творчого розвитку учасників освітнього процесу та з нагоди Дня працівників освіти.

Фото без опису

  Прикрасили урочистий захід педагогів неперевершені виступи артистів Відділ культури,спорту,сім'ї та молоді Колківської селищної ради !

Фото без опису

  Зі святом вас, шановні працівники освіти Колківщини! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Фото без опису

Бажаємо Вам і надалі стійкості та успіхів на шляху до Перемоги України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь