A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Колках відбувся захід присвячений дню Захисників та Захисниць України!

Дата: 01.10.2023 16:37
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

У Колках відбувся захід присвячений дню Захисників та Захисниць України!

Свято розпочали з хвилини мовчання. Після чого представники селищної ради поклали квіти до памʼятних знаків вшановуючи воїнів полеглих за свободу і незалежність України.

Фото без опису

  З вітальним словом виступив Колківський селищний голова Олександр Палінкевич, який подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, героїзм та відвагу яку вони проявляють, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави та побажав всім міцного здоров'я, злагоди, перемоги, миру та Божого благословення! З особливою шаною очільник селища звернувся до сімей загиблих воїнів, та подякував їм за те, що виростили та виховали справжніх героїв.

Фото без опису

  Продовжилися урочисті заходи святковою концертною програмою за участі творчих артистів Відділу культури, спорту, сімʼї та молоді, та подарували усім присутнім неймовірні патріотичні музичні вітання, які підіймають український дух та патріотизм у серці кожного!

Фото без опису

Сьогодні, ми вкотре схиляємо голови перед тими, хто оберігає наш спокій. Саме завдяки самовідданості наших бійців, ми маємо можливість трудитися на своїй землі під мирним небом. Кожної миті ми повинні усвідомлювати, що наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє. У ці дні всі ми підносимо щиру молитву 🙏за усіх наших бійців, за нашу Україну.

Фото без опису

Слава Україні! Героям Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь