A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Колках провели благодійний захід «Жовто-блакитне серце» для дітей військовослужбовців

Дата: 24.08.2023 09:28
Кількість переглядів: 203

Фото без опису   

Неймовірно крутий патріотичний, благодійний захід «Жовто-блакитне серце» для дітей військовослужбовців Колківської громади до Дня Державного Прапора України та напередодні Дня Незалежності України провели Благодійний фонд «Допомога з рук у руки», засновник Микола Васага спільно з Координаційним волонтерським центром Колківської селищної ради в особі Наталії Воробей, Філії «Колківське лісове господарство» ДСГП «Ліси України», директор Сергій Матчук.

   Вітальне слово говорила Наталія Рейкіна - секретар Колківської селищної ради, головний лісничий Філії "Колківське лісове господарство) ДСГП "Ліси України" Анатолій Іщик, волонтер Микола Васага.

Фото без опису

   Після чого усі присутні, разом з протоієреєм, військовим капеланом, настоятелем Свято-Миколаївського храму смт Колки, Андрієм Закидальським, помолилися за мир на нашій рідній Україні!

  Понад 150 дітей разом зі своїми батьками, вчителями в урочищі Рудня, на рекреаційній зоні "Лісовичок" мали можливість ознайомитися з роботою волонтерської спільноти Колківської ТГ, взяти участь у крутезних майстер класах Вікторії Пастерук, шкільних лісництв смт Колки, с.Рудники, сфотографуватися на креативних фотозонах📸 та взяти участь у благодійній ярмарці від волонтерів-діток с. Боровичі, с.Годомичі та зразкової дитячої студії ,Палітра,, смт Колки!

Фото без опису

   Цікаві екскурсії лісом, патріотичні пісні від дитячого ансамблю Храму введення Пресвятої Богородиці ПЦУ міста Луцька зі священиками - протоєреєм Вікторем Михалевичем та ієр. Юрієм Щербиком, квест на екостежці та смаколики - змогли подарувати дітям невимовну радість та на хвилинку відчути своє життя без війни!

  Кульмінацією заходу стали акція пам’яті "Квітка душа" та флеш-моб  "Найдовший волонтерський прапор громади".

  Ми щиро дякуємо усім організаторам і учасникам даного дійства, за те що спільними зусиллями змогли подарувати дітям щастя, та маємо надію що даний захід в подальшому стане традиційним у нашій громаді!

Фото без опису

  Миру та Перемоги нам усім та хай у кожному куточку України та в кожного серці майорить синьо-жовтий стяг! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь