Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

1 липня, на території Боратинського спорткомплексу відбулися обласні спортивні змагання серед сільських та селищних територіальних громад в якому взяли участь спортсмени Колківської громади.

Дата: 02.07.2023 17:16
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

«Разом до Перемоги!»

Саме під таким гаслом 1 липня, на території Боратинського спорткомплексу відбулися обласні спортивні змагання серед сільських та селищних територіальних громад в якому взяли участь спортсмени Колківської громади.

Розпочався захід із вшанування пам`яті загиблих українців, військових і цивільних, Героїв і Героїнь України хвилиною мовчання.

З вітальним словом до учасників змагань звернулися директор профільного Департаменту Волинської ОВА Олександр Хвіщук, голова ГО «Волинська ТО ВФСТ «Колос» - Олександр Грицуняк та господар змагань голова Боратинської територіальної громади - Сергій Яручик.

 Учасники змагалися у таких дисиплінах: перетягування линви, гирьовий спорт, дартс, армспорт, шахи та шашки.

Команда спортсменів гідно представили Колківську громаду здобувши призові місця, та по­вер­нувшись до­до­му з ме­да­ля­ми, дипломами та куб­ка­ми.

Першу командну перемогу для своєї громади вибороли - Роман Щур (І-місце) та Юлія Рудь (ІІІ-місце), які змагалися в дисципліні - армспорт.

ІІІ-загальнокомандне місце посіли мужні козаки грамади - Віктор Кушнір, Олександр Сидорчук, Вадим Дручок, Павло Дручок, Андрій Сидорчук, Василь Демчук, Василь Кальков та Василь Сокол які у перетягуванні линви показали присутнім своє уміння та силу.

ІІІ-місце в дисципліні дартс здобув Юрій Кокошко!

Навички у кидані віртуозних стріл серед жінок від громади продемонструвала Лідія Оксенюк.

В гирьовому спорті з хорошими результатами виступили представники від громади Олександр Єремеєв та Іван Оніщук.

Гідно позмагалися з представниками дружніх команд гросмейстери громади - Тетяна та Володимир Новаки

Від адміністрації громади висловлюємо подяку за теплий прийом і позитивні емоції для організаторів спортивного заходу Боратинської ТГ .

Нашим найкращим спортсменам - учасникам щирі вітання та подяка від усієї Колківської громади за участь в обласних змаганнях.

Особлива подяка сім'ям наших спортсменів та усім хто супроводжував команду на спортивний захід за розуміння та підтримку.

Бажаємо сильним, спритним, сміливим і непереможним, цілеспрямованим та наполегливим міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя, впевнено йти тільки вперед та завжди горіти бажанням перемоги і успіху.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь