A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

27 червня відбувся Міжнародний форум "Перспективи розвитку Колківського центру професійної освіти в контексті україно-естонської співпраці"

Дата: 27.06.2023 23:03
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Представники Колківської селищної ради на чолі з головою громади Олександром Палінкевичем взяли участь у Міжнародному форумі "Перспективи розвитку Колківського центру професійної освіти в контексті україно-естонської співпраці", який відбувся 27 червня до 60-річчя від дня заснування Колківський центр професійної освіти / Kolky center of vocational education.

У рамках форуму провели урочисте відкриття музеїв Колківської повстанської республіки та Колківського центру професійної освіти.

У час, коли Україна бореться з агресією росії, відкриття таких осередків національно-патріотичного виховання набуває ще більшого значення. Вони стають укріпленням самосвідомості, сили і волі. Це важливий внесок у майбутнє нашої країни, у майбутні покоління та у майбутнє місцевої громади!🇺🇦

📃Подякою за вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти, збереження історико- культурних традицій, виховання у молодого покоління переможний дух і патріотизм та багаторічну сумлінну працю на благо громади та України було відзначено директорку Колківського ЦПО- Людмилу Панасюк.💐

До 60-ї річчниці заснування закладу для колективу пролунали щирі слова подяки та побажання творчої наснаги, успіхів, миру та добра. Досвід та професіоналізм кожного працівника, великий творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки висококваліфікованих фахівців та виховані молоді і надалі служитиме зміцненню нашої держави🇺🇦.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь