A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОДНЯ!

Дата: 14.04.2023 12:58
Кількість переглядів: 535

 

ШАНОВНА КОЛКІВСЬКА ГРОМАДО! 

Щиро вітаю усіх Вас з найвеличнішим святом для всіх християн світу – Світлим Христовим Воскресінням!

 Це вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та звитяги української нації. Героїзму української армії. Невтомності українських волонтерів.

Багатовічне українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення.

Великдень приносить у наше життя віру, надію і любов. Саме все це необхідно нам у часи найбільшого випробування України за всю її історію.

У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною.

Пам’ятаймо, Ісус переміг смерть і дарував нам надію на вічне життя, на перемогу добра над злом. І наші надії справдяться.

 Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно просимо Божої ласки для кожного, хто й сьогодні захищає Україну, для усіх, хто став на порятунок людських життів!

 У цей світлий і урочистий день Пасхи бажаю вам добра, благополуччя і миру! Нехай ваше життя оновиться разом із приходом весни, а почуття світлої радості ніколи не покидає душу. Бажаю гармонії, великої любові, сімейного затишку і щастя!

 

Нехай Всевишній благословляє нашу Україну на єдність і злагоду, зцілення від печалі і щасливий погляд кожного захисника держави, кожного, хто працює на її утвердження, кожного, хто не мислить себе поза Україною.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь