A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Зима для аграріїв – час активної підготовки до нового сезону

Дата: 21.03.2023 09:06
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

У підприємства «МХП-Баффало» два напрями роботи у агросекторі: рослинництво і тваринництво. І якщо у першому напрямі є сезонність, то у другому – робота кипить цілий рік.

Зиму аграрії завжди намагаються використати для реконструкцій та ремонтів. Так, на двох виробничих підрозділах, у Нічогівці та Старосіллі (Волинської обл.), протягом зими збудували 4 піднавіси для худоби та ведуться роботи з будівництва ще двох. Вони створюють затишок для тварин у негоду та дозволяють їм залишатись при цьому на свіжому повітрі.

«Зараз проводимо відбір молодняка для відтворення власного стада. З цією метою добираємо тварин з високою племінною цінністю, що в подальшому дасть змогу отримувати більш продуктивне потомство, збільшувати вихід продукції та зменшувати собівартість», - розповідає головний зоотехнік «МХП Баффало» Раїса Кацевич.

У рослинницькому напрямі теж активно ведуться роботи. Працівники завершили підживлення озимих культур та готують ґрунт до посівних робіт. «Всю необхідну на даному етапі техніку відремонтовано і вона готова до роботи. Слідкуємо за погодою і з дня на день будемо проводити закриття вологи. У цьому році ще плануємо сіяти кукурудзу і сою», - ділиться планами головний агроном «МХП- Баффало» Іван Дударчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь