A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Допомога партнерів наближає перемогу України

Дата: 21.03.2023 09:46
Кількість переглядів: 79

     Ми живемо в нелегкі часи для України. Адже те, що відбувається в країні, горе, біль, тяжкі втрати для  громадян, здавалося, не можна було б раніше і збагнути, що таке можливо у 21 столітті ... а тим більше пережити. Та ми тепер інші, і ми не одні! Весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим , хто цього потребує.

Колківська селищна рада прийняла на свою територію багато  сімей, які покинули свої домівки у зв’язку з ворожою агресією. Для такої категорії населення було надано велику кількість допомоги  різних донорів. Так  всі ми знаємо, що в багатьох випадках допомога має закордонне походження.

Неодноразово дякували і ось знову  дякуємо таким організаціям як Medicine in action, GlobalMedic, Canada-Ukraine Foundation, Canadian Ukrainian Congress  за гуманітарну допомогу, яка на цей раз призначена для сімей які втратили  мобілізованих військовослужбовців під час АТО/ООС та відбитті військової агресії Російської Федерації проти України, сім’ям  малозабезпеченим та сімям з інвалідами. Адже  надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, продукти, ліки, а даєте надію, що ми разом подолаємо будь які негаразди. Приємно знати і бачити , що є люди які вболівають за життя інших і здоров’я тих, хто потребує допомоги.

Висловлюємо слова щирої вдячності за доставку гуманітарної допомоги Зінчуку Петру Романовичу.

Ще раз дякуємо за турботу, участь і підтримку, за щирі і чуйні  серця. Сподіваємось на подальшу плідну працю.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь