A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ ОЛЕКСАНДРА ПАЛІНКЕВИЧА

Дата: 24.02.2023 08:12
Кількість переглядів: 169

Шановна Колківська громадо, дорогі мої земляки!

Фото без опису

Вже цілий рік віддаляє нас від того дня, коли росія почала віроломний воєнний напад на нашу державу. Цей рік – найскладніший, який був в історії незалежної України: зруйновані міста, відібрані життя, окупація українських територій, тисячі людей, що змушені були покинути свої домівки через війну, масштабні збитки в економіці. Але водночас це і річниця нашої незламності, бо за цей час ми всьому світу довели, що готові захищати себе, чого б це нам не коштувало. І світ нас чує й підтримує. Завдяки нашим славним воїнам, небайдужим Українцям, які борються із підступним ворогом на всіх фронтах, ми відстоюємо свободу нашої держави і будемо відстоювати її до переможного кінця! Ніколи не забуваємо яка висока її ціна! Війна, з якою увірвався російський агресор, забирає життя наших найвідважніших захисників. Світла пам’ять усім жертвам сваволі росії! 

           Я дякую вам за те, що ви у цей надважкий час кожен на своєму місці допомагаєте наближати Перемогу. Слава нашим воїнам, які дають відсіч рашистській орді! Уклін їхнім матерям і батькам, дружинам та дітям, родинам, які у постійній тривозі за них! Величезна вдячність усім волонтерам, що тримають міцний тил для наших захисників і підтримують постраждалих людей. Вічна пам’ять Героям, полеглим у боях! 

           Дорогі жителі Колківської громади, ми за цей рік дуже згуртувалися і показали, що є гідними нащадками повстанців легендарної Колківської Республіки, 80-ліття якої відзначатиметься у цьому році. Будьмо ж такими і надалі! Майбутнє України, її відбудова і примноження здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашого патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Як заповідав нам Шевченко, «Борімося – поборемо! Нам Бог помагає! За нас правда, за нас слава і воля святая!».  

Слава Україні! Її Героям честь і слава у віках! 

Олександр ПАЛІНКЕВИЧ,

Колківський селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь