A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Віддав своє життя за Україну

Дата: 30.01.2023 17:20
Кількість переглядів: 154

Віддав своє життя за Україну

 

Смерть воїна - непоправна втрата не тільки для сім'ї, але і для громади, і для всієї країни, яку він захищав!

Фото без опису

Після повномасштабного ворожого вторгнення Володимир Розюк, житель с.Годомичі,  долучився до оборонців України, аби зі зброєю в руках стати на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

Фото без опису

19 січня 2023 року сім'я Розюка Володимира жителя с. Годомичі отримала сповіщення зі скорботою про його загибель, що 18 січня 2023 року внаслідок важких поранень несумісних з життям отриманих у результаті ворожого артилерійського обстрілу позиції ЗСУ в східній околиці міста Бахмут Донецької області, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України.

Одна мить забрала доброго, спокійного, трудолюбивого, справжнього сина України, а у рідних чуйного і турботливого чоловіка та люблячого батька. На жаль, Володимир Вікторович вже ніколи не обійме свою дружину Валентину, не дасть мудрих порад синам – Роману та Михайлу, не стане опорою у житті для доні – Ані.

27 січня 2023 року на обійсті, де проживав та господарював захисник з сім'єю, зібралися рідні, побратими, близькі та друзі, представники влади, жителі громади, щоб провести воїна в останню дорогу та віддати йому шану, помолитися за вічний спокій душі Володимира. 

Чин поховання звершили у місцевому храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ, яку очолив маневицький декан, протоієрей Андрій Закидальський.

Фото без опису

Поховали Героя на кладовищі рідного села.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. 

Фото без опису

Фото без опису

І хоч життя людське на землі має своє закінчення, його подвиг житиме вічно! Він є справжнім Героєм, який ціною власного життя подарував нам право на сьогодні та надію на завтра.

Фото без опису

Низько вклоняємось Герою та родині, яка зазнала такої непоправної втрати. Нехай Господь подарує нашому воїну Царство небесне, а його сім'ї – підтримку в цьому невимовному горі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь