A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Продовжуємо працювати для розвитку молоді!

Дата: 24.01.2023 17:33
Кількість переглядів: 118

Продовжуємо працювати для розвитку молоді! Нещодавно активні учні Колківської громади разом зі своїми однолітками з числа ВПО відвідали Луцьк, щоб перейняти цінний досвід реалізації молодіжної політики.

Зокрема, вони познайомилися з директором Луцького міського молодіжного центру Юрієм Семчуком, який розповів про особливості та напрямки роботи цієї установи, а також побували у її літній резиденції.

Наступна зустріч була із керівницею Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Заріною Дацик. Вона ознайомила учасників візиту з особливостями молодіжної роботи в таких напрямках, як: національно-патріотичне виховання, волонтерська робота, фінансова грамотність, молодіжне підприємництво, змістовне дозвілля, популяризація здорового способу життя.  

А ще, під час цієї поїздки була нагода познайомитися з активною та креативною молоддю з числа ВПО, яка нині мешкає в Луцьку. Так, Аня із Краматорська малює та навчає діток малювати. Анастасія із Часового Яру грає на бандурі, піаніно, гітарі. Ніка із Куп’янська – юна майстриня з боксу.

Підсумовуючи, поїздки видалася багата на цікаві зустрічі і корисні знання. Організувала цей візит команда ГО «Вікторія» в межах проєкту «Молодіжна рада – форпост інтеграції молоді ВПО» за підтримки @Волинський Інститут Права та @ National Endowment for Democracy.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь