A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вітання селищного голови з Новим 2023 Роком та Різдвом Христовим!

Дата: 30.12.2022 17:55
Кількість переглядів: 318

Шановні жителі Колківської громади!

Дорогі земляки!

Напередодні новорічних свят прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічно-різдвяні свята – це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна. Це усіма нами улюблені дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування дива, душевного тепла та надії на краще.

2022 рік став особливо важким для нашої країни, наших громадян адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації.

Кожен з нас вибрав для себе шлях, яким йде до спільної мети – звільнення України від ворожої навали. Українці, як ніколи, об’єднались в одну могутню сильну родину.

Наша громада стала домівкою для тих, кого війна позбавила нормального життя. Наші мужні чоловіки встали на захист рідної землі, а волонтери громади надійно тримають тил.

За цей рік, який зміцнив нас і згуртув, ми навчилися працювати і жити в складний період -  час воєнного стану, зуміли віднайти шляхи для реалізації нових завдань, які ставив перед громадою час, направляли зусилля для продовження роботи над різними проєктами та благоустроєм громади, співпрацювали з аграріями у розвитку та підтримці соціальної сфери, допомоги переселнцям та захисникам України. Забезпечили діяльність комунальних установ та організацій селищної ради, які надають різноманітний спектр послуг жителям. Дякую усім за підтримку та розуміння! 

У новий 2023 рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Щиро бажаю кожному з вас в ці святкові дні, бути поруч зі своїми близькими, обійняти, побачити чи принаймні почути голос дорогих вам людей!

Нехай із першою різдвяною зіркою у ваш дім зійде Боже благословення, яке стане запорукою миру, достатку, надії та впевненості, здійсняться усі найзаповітніші мрії.

Щиро дякую кожному з вас за витримку та стійкість, а від нашої громади - дякую всім, хто боронить країну, а саме військовослужбовцям ЗСУ за мужність та героїзм, за те, що Україна вистояла цих складних десять місяців повномасшабної війни... 

Дякуємо Богу і ЗСУ, віримо в Збройні сили України та цінуємо найдорожче, що в нас є - своїх рідних та нашу Україну! 

Хай буде Перемога і Мир у нашій рідній Україні!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ЗСУ!

З повагою Олександр ПАЛІНКЕВИЧ, селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь