A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вітання з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 01:56
Кількість переглядів: 338

Шановна Колківська громадо, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Фото без опису

Вам випала висока довіра жителів територіальної громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.

Адже, самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. 

24 лютого, день, який змінив життя не лише усіх українців, а й діяльність державних і самоврядних інституцій.

Під час війни місцеве самоврядування в Україні стало муніципальним фронтом, який навіть у цих страшних умовах вирішує питання життєдіяльності громад, надання найнеобхідніших послуг людям. 

 Війна ще більше підкреслила роль місцевого самоврядування у стійкості країни, спроможності громад брати на себе відповідальність і приймати непрості рішення, швидко реагувати на внутрішні та зовнішні виклики. 

Фото без опису

Уклін і шана вам, дорогі жителі Колківщини, за любов до України, рідного краю, жертовну щоденну працю, волонтерство, високу активність у громадсько-політичному житті і непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

Висловлюю вдячність депутатам селищної ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.

В цей святковий день від усього серця бажаю усім, хто працює на благо громади, відстоює їх потреби та інтереси, нових  успіхів та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, добра, творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку Колківської громади, відродженню сіл, селища, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

З вірою у Бога, довірою Збройним силам України, з любов'ю до Батьківщини працюймо далі!

Слава Україні!

З повагою, селищний голова     

    Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь