A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Розпорядження селищного голови щодо реалізації спиртних напоїв на території громади

Дата: 17.03.2022 14:36
Кількість переглядів: 540

 

 

КОЛКІВСькА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 березня 2022 року           

                смт Колки

                 № 47-род

 

Про реалізацію спиртних напоїв

 на території Колківської селищної ради

 

Відповідно до ст. 8 п. 13 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» ст. 42 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», на виконання наказу  Волинської обласної військової адміністрації  № 36 від 16 березня 2022 року  «Питання заборони торгівлі алкогольними напоями», з метою підтримання економіки, а також із забезпечення національної безпеки і оборони, профілактики можливих правопорушень та нещасних випадків серед військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб, які виконують завдання із забезпечення національної безпеки і оборони:

 

1. Заборонити  з 17 березня 2022 року на період  дії  воєнного стану торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій  основі (крім пива, вина та слабоалкогольних напоїв) на території  Колківської селищної ради.

2. Командирам військових частин Збройних сил України та інших військових формувань, які дислоковані на території громади посилити контроль щодо недопущення розпивання алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, військовослужбовцями, працівниками правоохоронних  органів та інших осіб, які виконують завдання із забезпечення національної  безпеки і оборони України під час проходження зборів на території Колківської селищної територіальної громади.

3. Старостам старостинських округів разом з  суб’єктами  господарювання заборонити продаж  алкогольних напоїв та речовини, які вироблені на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та  слабоалкогольні напої військовослужбовцям, працівникам правоохоронних  органів та іншим особам, які виконують завдання із забезпечення національної  безпеки і оборони України

4.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на громадське формування «ВАРТА ПОРЯДКУ смт КОЛКИ».

 

 

Селищний голова                                          Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

        

          Рейкіна 32904

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь