A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Місяць цифрової грамотності.

Дата: 04.11.2021 08:20
Кількість переглядів: 612

Долучаємся до масштабної інформаційної кампанії “Місяць цифрової грамотності”, який триватиме з 1 по 30 листопада 2021 року.

Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua. На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.

Новий онлайн серіал «Як громаді стати цифровою» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities)

Наразі, на платформі доступні нові онлайн-курси :


Кандидат (https://osvita.diia.gov.ua/courses/candidate) Цей серіал для всіх, хто розмірковує, чи балотуватися на місцевих виборах. Ви почуєте про всі основні етапи, які доведеться пройти кандидату вже найближчими місяцями.

Зірки e-демократії (https://osvita.diia.gov.ua/courses/e-democracy) Освітній серіал розповідає про інструменти електронної демократії: електронні петиції, громадський бюджет, е-консультації, запит на отримання публічної інформації та інші.

Публічні консультації онлайн (https://osvita.diia.gov.ua/courses/e-consultations) Цей серіал для всіх, хто хоче організовувати та брати участь у публічних консультаціях.

Відкриті дані для державних службовців (https://osvita.diia.gov.ua/courses/open-data) Під час курсу ви дізнаєтесь, як грамотно працювати і управляти даними в державному секторі. ( 0,2 кредиту ЄКТС після успішного проходження курсу)

Виборець (https://osvita.diia.gov.ua/courses/voter) Що таке відкриті виборчі списки, навіщо бюлетеню контрольний талон, чи можна проголосувати достроково — на ці та інші питання відповість наш серіал.

Доступ до публічної інформації (https://osvita.diia.gov.ua/courses/access-to-public-information) Освітній серіал спрямований на підвищення рівня знань законодавства з доступу до публічної інформації, запобігання порушенням прав громадян на інформацію, прискорення процесу оцифрування інформації та використання інтернет-технологій під час її оприлюднення та взаємодії з громадянським суспільством. ( 0,2 кредиту ЄКТС після успішного проходження курсу)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь