A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села в Грузятині

Дата: 07.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 1112

Фото без описуБагатолюдно та весело пройшло свято дня села Грузятин 3 жовтня.

На урочистостому заході був присутній заступник голови Колківської селищної ради Лобода Михайло Володимирович, якого тепло зустріли і вручили коровай від громади села. Михайло Володимирович привітав всіх присутніх зі святом та нагородив грамотами Колківської селищної ради Мандзюк Тамару Василівну та Кулік Галину Степанівну.

Ведучі свята Михайловська Наталія та Шевчук Тетяна коротенько розповіли історію села та представили статистичні дані с. Грузятин. Вшанували найстарішу жительку села: 91-річну Мандзюк Ольгу Матвіївну та побажали рости хорошою людиною та бути здоровою наймолодшій жительці села Шафар Евеліні, якій 17 жовтня виповниться 2 місяці. Вітали також наймолодше подружжя: це Шафар Андрій та Юлія, які 19 вересня стали на весільний рушник. За активну усасть в житті села відзначили подарунком Аршуліка Олександра Дмитровича. Подарунки вручили молодим сім'ям, що побудували нові будинки,  які є окрасою села. Це Ходомай Віктор та Наталія і Ткач Віталій та Тетяна, побажали їм здоров'я, добробуту, миру у їхніх домівках та родинах.

На святі також привітали і побажали всього найкращого Власюку Олексію Валерійовичу та Власюку Володимиру Миколайовичу, які 5 жовтня йдуть на службу в армію. Також вітали сімейні пари, які у цьому році відзначали своє срібне весілля.  Це Аршуліки Іван  Каленикович та Тетяна Олександрівна, Сахнюки Петро та Ольга Семенівна, Пархомчуки Микола  та Тамара Владиславівна. Бажали ювілярам в доброму здоров'ї дожити в  парі до золотого весілля. Слова вдячності та побажання всього найкращого линули для вчителів в день їхнього професійного свята.  На знак вдячності вручили їм смачний коровай.

Всіх  вітали гарними піснями у виконанні місцевого колективу "Вербиченька" під керівництвом зав.клубом Галиною Адамівною Аршулік. Чарували присутніх пісні у виконанні Ірини Волошко та гуморески у виконанні Івана Курдельчука.
Грузятин славиться не тільки працьовитий людьми, але й людьми, які продовжують традиції української культури. На святі були представлені вироби народних умільців Мельник Марії Степанівни та учнів 7 класу Грузятинської гімназії.
На закінчення всіх присутніх пригощали запашним короваєм.
Свято вдалось на славу!Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь