A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

30 вересня – День усиновлення

Дата: 30.09.2021 10:39
Кількість переглядів: 623

   30 вересня, в день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення.

   Імена святих символізують найкращі чесноти людей, що приймають в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю.

        Доброта і любов — головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти — це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківського піклування. Діти — найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У дітях — щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

     Слухаючи історії про усиновлення дітей, оформлення опіки та піклування над  дітьми- сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, виховання дітей в прийомних сім’ях, спостерігаючи за їхнім життям розуміємо, що батьки-усиновлювачі, прийомні батьки, опікуни та піклувальники здійснюють життєвий подвиг. Усиновити дитину-сироту, взяти її під опіку, піклування,  — означає проявити милосердя. Це заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

       Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь