A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села відсвяткували у Майдан - Липненську.

Дата: 30.08.2021 12:09
Кількість переглядів: 800

 

Сонячного суботнього вечора, 28 серпня жителі села Майдан-Липненський зібралися великою родиною на святкування Дня народження рідного села.  Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

На святкове дійство завітали не лише односельці, а й гості: секретар Колківської селищної ради - Наталія Рейкіна, настоятель храму Рівноапостольної Ольги - Валерій Кравчук,  аматорський колектив з смт Колки - «Надія»,  щоб разом відсвяткувати важливе для села свято.

Зберігаючи давню українську традицію гостей зустрічали хлібом-сіллю.

 

Наталія Олександрівна передала вітання та побажання від голови громади Олександра Палінкевича, виконавчого комітету та депутатського корпусу  відзначивши, що усі досягнення, якими багате село, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя, адже без прагнення до розвитку та любові до рідної землі не можливе існування села. Побажала присутнім  миру, благополуччя, міцного здоров'я, достатку та впевненості у завтрашньому дні, щоб  серце кожного жителя наповнювалося  гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а  плідна праця кожного з жителів була надійною запорукою щасливого майбутнього  нашої великої Колківської громади і нашої Батьківщини – України.

Грамотою за вагомий особистий внесок у розвиток Колківської територіальної громади, активну участь в її громадянському житті та з нагоди Дня села було відзначено  медичного брата АЗПСМ Пащука  Юрія Івановича.

Із теплими словами до своїх односельців звернулася староста сіл Гораймівка та Майдан-Липненський  Валентина Трифонівна Мельник. Вітаючи односельчан зі святом, Валентина Трифонівна, подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажала селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості. 

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників України, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Слова вдячності лунали на адресу хлопців, які  захищали та захищають рідну землю на сході нашої Батьківщини, жителі села Ігор Панасюк, Юрій Лебедюк, Адам Забедюк  та Максим Потапчук отримали подяки та подарунки.

До слова  було запрошено отця Валерія Кравчука, настоятеля храму Рівноапостольної Ольги. Отець Валерій з напутнім словом  звернувся до присутніх, привітав  зі святом Успіння Пресвятої Богородиці, зичив   миру, любові, добра, благодаті і щастя, побажав щоб Пресвята Богородиця допомагала у всіх хороших справах.

За сценарієм свята увага була приділена всім категоріям жителів села.

Запашний коровай, господиня свята, Валентина Трифонівна,  вручила  вчительському  колективу на чолі з Шевчуком Анатолієм  Володимировичем, подякувавши від громади за те, що вони вкладають у юні голови не тільки знання, а й любов до рідного краю, повагу до батьків і старших, вчать дітей дружити, працювати, розвиватися, досягати результатів, стати успішними  і водночас порядними людьми, патріотами.

Відзначено грамотами і подарунками активних жителів - Івана Шевчука, Олександра Сорочука, Василя Оніщука.

Добрим словом та подякою відмітили  Жанну Оніщук, яка продовжила сімейну династію листонош та сумлінно виконує свої обов'язки.

Також  пам’ятними подарунками у номінаціях були відзначені «Наймолодший житель села» -Дмитро Сорочук   та «Найстарший житель села» - Олена Наменюк, «Міцна сім’я» – подружжя Миколи та  Софії  Сорочуків, яке проживають в парі  60 років».

Своїми піснями, віршами звеселяли душу працівники та аматори сцени місцевого клубу, школярі місцевої гімназії. Яскраве та незабутні враження дарували учасниці вокального ансамблю “Надія” з смт Колки.

Продовжилось святкування народними гулянням з кулішом , пампушками та узваром.

Всі присутні мали можливість зробити фото на згадку  на фоні чарівної фотозони, створеними руками умільців в народному стилі.

А на завершення свята відбулася святкова дискотека.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь