A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Святкування 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 27.08.2021 13:07
Кількість переглядів: 559

24 серпня вся Україна, в тому числі Колківщина, відсвяткувала 30-ту річницю Незалежності України.

Святкування розпочалося молебнями у місцевих церквах за мир в Україні.

В Свято-Миколаївському храмі був освячений Прапор України.

Незважаючи на погодні умови, традиційно відбувся захід «Забіг у вишиванках», організований священниками Колківського благочиння. А ще конкурс віршів, гра «Я люблю Україну», українські народні пісні у виконанні настоятелів храмів, солодкий стіл та нагородження активістів.

Свято продовжилося в Колківському будинку культури. Хвилиною мовчання вшанували Героїв, що віддали своє життя за незалежність України. До пам’ятних знаків загиблим землякам були покладені корзини з живими квітами.

Селищний голова Олександр Палінкевич привітав усіх присутніх з величним святом та нагородив почесними грамотами тих, хто у свій час вніс вагомий внесок у розвиток нашої держави. Подяками від народного депутата Ірини Констанкевич були відзначені жителі громади.

Поважні гості з Луцької райдержадміністрації Валентина Рижук та Лілія Нестерук сердечно вітали Колківську громаду та нагородили  берегинь родинного вогнища посвідченнями «Мати-героїня». Вручили почесну грамоту Волинської обласної державної адміністрації за активну громадську позицію Віталію Демчуку.

Урочисте дійство продовжилося святковим концертом, який підготували працівники місцевого будинку культури, зразковий хореографічний колектив «Калинонька», вихованці та викладачі Колківської дитячої музичної школи.

Прекрасна музика і виконання пісень, зворушливі рядки поезії, запальні танці, незабутні емоції, яскраві враження, національно-патріотичний дух, який звучав у кожному номері на довго залишиться в пам’яті всіх присутніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь