A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Славетна Четвертня відсвяткувала свій день народження!

Дата: 23.08.2021 13:38
Кількість переглядів: 646

Моє рідне село – солов’їнії ночі,

Чебреців і акацій духмяний нектар…

Усе те, що забути не можу й не хочу

Це – життя мого частка, Божественний дар!

Напередодні 30-ї річниці Незалежності України 22 серпня святкувало свій день народження село Четвертня.

У кожного з нас є своя історія, у кожного з нас є частинка України, яка дорога та мила серцю – рідний дім, затишне село.

Історія Четвертні багата неймовірними фактами. Позаяк населений пункт ще з ХІV ст. слугував родовим гніздом князів Четвертинських, його літопис позначений такими цікавими подіями, що іноді й повірити в це складно.

Свято мальовничого села Четвертня розпочалося із футбольного матчу між командами молоді та ветеранів села. Урочиста частина свята відбулась на сцені Четвертянського сільського  будинку культури. До концерту готувалися серйозно. Адже дійство такого масштабу в селі не проходило досить давно. За традицією, перше слово було надано господині свята - старості Ірині Миколаївні Романюк. Вона привітала теплими словами, винесла подяки та вручила подарунки всім тим, хто взяв участь у підготовці до Дня села. В урочистій частині також відбулось відзначення та нагородження за номінаціями:  «Найстарший та наймолодший житель села», «Найстарше та наймолодше подружжя», пари які відсвяткували золоте та срібне весілля.

До поздоровлень також приєднались заступники голови Колківської селищної ради – Михайло Володимирович Лобода та Оксана Леонідівна Горайчук. Візначили гордість села, громади та Волині – Ірину Володимирівну Климець та Єлизавету Юріївну Матвійчук. Дівчата своїм талантом та працелюбністю славлять не тільки нашу громаду, але і всю Україну.

Почесною гостею свята була уродженка села Марія Іванівна Волинська. Волонтерка, поетеса, в минулому директор місцевої школи – звернулася до земляків з вітальним словом та зачитала свої вірші, від яких мурашки бігли по тілі, мокріли від сліз очі. Скільки любові, болю, співчуття та подвигу було в її словах.

Представники ТОВ «МХП-Баффало» - Ірина Литвин, Сергій Москаленко та Наталія Паньків вручили цінні подарунки учасникам АТО та мамі загиблого воїна Харитонюка В.І. від благодійного фонду «МХП Громаді».

Святковий концерт був наповнений гарними та веселими піснями, цікавими виступами місцевих жителів, окрасою якого була прекрасна ведуча пані Мирослава.  

Саме цього дня музика лунала з краю в край, саме в цей день до четвертян завітало безліч гостей, аби привітати і розділити радість свята.

Найбільш довгоочікуване свято  в Четвертні завершилось частуванням кулішу та святковою дискотекою.

Дійство залишило всім безліч яскравих вражень на рік вперед!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь