A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села відсвяткувало мальовниче село на березі річки Стир – Куликовичі

Дата: 22.06.2021 08:44
Кількість переглядів: 532

20 червня у перший день Святої Трійці, День села відсвяткувало мальовниче село на березі річки Стир – Куликовичі.

День села – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим традиціями й славною українською історією.

Всі жителі та гості села Куликовичі зібралися біля місцевого будинку культури, щоб відсвяткувати таке миле та довгождане свято.

З вітальним словом виступили заступники селищного голови Колківської селищної ради Оксана Леонідівна Горайчук та Михайло Володимирович Лобода, привітали та побажали всім присутнім міцного здоров'я, розвитку та процвітання. А ще наголосили про те, що їхнє село є унікальним серед 28 населених пунктів Колківської громади через найбільшу кількість багатодітних сімей.

Нагородили Почесними грамотами Колківської селищної ради директора Куликовичівської гімназії Олександра Туревича та директора сільського будинку культури Галину Борисюк.

Також до вітань приєдналися благодійники ТОВ «МХП Баффало» Благодійний фонд «МПХ-Громаді» з цінним подарунком – колонкою з акустичною системою.

Щирі слова привітань з Днем села лунали цього дня від старости села Куликовичі Олександра Миколайовича Климука, який бажав усім перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя і рясних божих благословінь на благо рідного села та територіальної громади.

Із вітальними піснями приєдналися працівники Колківського будинку культури Роман Романюк, Василь та Іван Курдельчуки. Концертну програму продовжили ансамблі Куликовичівського будинку культури, виступи обдарованих місцевих діток та релігійних організацій.

Ще однією гостею свята була уродженка села Куликовичі, яка на даний час проживає на Одещині – Валентина Іванівна Регешук. Вона привітала всіх зі святом, поділилася трепетними спогадами про свою маленьку Батьківщину та подарувала проникливу пісню.

Для місцевих жителів, куди не заїдь, День села — одне з найулюбленіших свят, адже це можливість бодай на кілька годин відволіктися від домашніх клопотів, поспілкуватися з односельцями, поділитися враженнями та емоціями.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь