Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

20 червня День медичного працівника

Дата: 18.06.2021 10:36
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Мабуть немає на світі людини, яка би за все своє життя, не мала причини, сказати медичному працівникові «Щиро дякую!»

Напередодні професійного свята в Колківському будинку культури, працівників медичної галузі Колківщини вітали Олександр Палінкевич,селищний голова та Олександр Янчик, директор КП «Колківська РЛ», Яків Смокович, директор Колківська «АЗПСМ»

«Шановні лікарі й медсестри, всі причетні до цього свята, нехай ваша унікальна і благородна професія завжди буде оплачена вдячністю, а ваш досвід і знання допомагають людям знайти здоров’я. Нехай ваша милосердна праця і безсонні ночі будуть щедро винагороджені. Даруйте людям надію, віру в зцілення, терпимість і добро» - з такими словами звернувся до медиків Олександр Палінкевич.

Олексадр Янчик подякував своїм колегам за їх терпіння, розуміння та витримку у цей непростий для кожного з нас час.

Яків Феодосійович звернувся до присутніх з вітальним словом та зачитав наказ про преміювання працівників КП «АЗПСМ». «Новостворений заклад проходить свої випробовування у час пандемії, але спільними зусиллями надіємось на краще» - сказав керівник.

Грамотами та подяками Волинської обласної державної адміністрації, Луцької районної ради та Колківської селищної ради були нагородженні медичні працівники нашої громади.

У ході урочистостей святковий настрій дарували всім присутнім колектив Колківського будинку культури та зразковий хореографічний колектив «Калинонька», керівник Наталя Лугова.

Атмосфера в залі була насичена щирими оплесками, позитивними емоціями, радістю, хорошим настроєм.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь