Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

20 червня День медичного працівника

Дата: 18.06.2021 10:36
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

Мабуть немає на світі людини, яка би за все своє життя, не мала причини, сказати медичному працівникові «Щиро дякую!»

Напередодні професійного свята в Колківському будинку культури, працівників медичної галузі Колківщини вітали Олександр Палінкевич,селищний голова та Олександр Янчик, директор КП «Колківська РЛ», Яків Смокович, директор Колківська «АЗПСМ»

«Шановні лікарі й медсестри, всі причетні до цього свята, нехай ваша унікальна і благородна професія завжди буде оплачена вдячністю, а ваш досвід і знання допомагають людям знайти здоров’я. Нехай ваша милосердна праця і безсонні ночі будуть щедро винагороджені. Даруйте людям надію, віру в зцілення, терпимість і добро» - з такими словами звернувся до медиків Олександр Палінкевич.

Олексадр Янчик подякував своїм колегам за їх терпіння, розуміння та витримку у цей непростий для кожного з нас час.

Яків Феодосійович звернувся до присутніх з вітальним словом та зачитав наказ про преміювання працівників КП «АЗПСМ». «Новостворений заклад проходить свої випробовування у час пандемії, але спільними зусиллями надіємось на краще» - сказав керівник.

Грамотами та подяками Волинської обласної державної адміністрації, Луцької районної ради та Колківської селищної ради були нагородженні медичні працівники нашої громади.

У ході урочистостей святковий настрій дарували всім присутнім колектив Колківського будинку культури та зразковий хореографічний колектив «Калинонька», керівник Наталя Лугова.

Атмосфера в залі була насичена щирими оплесками, позитивними емоціями, радістю, хорошим настроєм.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь