A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 12:18
Кількість переглядів: 730

Фото без опису

    З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей та з метою привернення уваги суспільства до проблем дотримання прав дитини, враховуючи умови карантину, на території громади  на передодні свята та сьогодні у закладах освіти і культури проходять різноманітні заходи: конкурси малюнків, квести, бесіди, фотовернісажі, хвилини спілкування, пізнавально-виховні години, спортивні розваги, флешмоби, книжкові виставки в бібліотечних закладах.

  Учасники творчих колективів «Калинонька», «Юність», «Палітра» Колківського ліцею  30 травня 2021року взяли участь  в обласному фестивалі «Дитинства світ в наших руках». В навчальних закладах громади проходять години інформування «Твої права, дитино», «З історії Дня захисту дітей».

  Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

   Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

   Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

   Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування.

     Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь