A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Свято маленьких громадян – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 09:31
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

   

     Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

    Усі дорослі родом з чарівної країни дитинства. І скільки б не минуло років, вони хоча б подумки повертаються у веселі, щасливі, безтурботні часи, згадуючи друзів, численні витівки і забави.

    Свято дитинства – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на здобуття освіти, дозвілля і відпочинок. Діти - це майбутнє нашої планети, дивовижні й неповторні краплини чистої, джерельної, живильної води, яку слід цінувати, берегти, любити, аби згодом вона перетворилася в дивовижну, повноводу річку, бездонне море, повноводий океан вражень, емоцій, почуттів.

    Довідково. Конвенція ООН про права дитини була одноголосно прийнята Асамблеєю ООН 20 листопада 1989 року – через 30 років після ухвалення Декларації прав дитини і через 10 років після оголошення Міжнародного Року Дитини. У ній викладено, які саме дії і що саме повинні здійснювати держави, їх уряди, неурядові організації, засоби масової інформації і приватні особи для забезпечення дотримання прав дітей.

     Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

     Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь