A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Схилімо голови…

Дата: 26.04.2021 13:27
Кількість переглядів: 674

22 квітня сумна звістка прилетіла в наш край  із ворожого сходу.  Загинув  Герой-земляк  Олександр Луцик із села Годомичі.  Олександр Анатолійович Луцик народився і виріс в цьому селі над Стиром.  З жовтня 2019 року служив за контрактом  оператором-розвідником протитанкового дивізіону військової частини А 4267(10-ї окремої  гірсько-штурмової бригади). Так сталося…22 квітня о 9.30 в зоні проведення операції об’єднаних сил поблизу с. Горлівка у Донецькій області під час виконання бойових завдань, внаслідок влучання протитанкової керованої ракети отримав осколкове поранення несумісне з життям.

Поховання загиблого відбулося в його рідному селі  на Вербну неділю з усіма військовими почестями, за участі представників Луцької РДА,  Колківської  селищної  ради, духовенства, оперативного командування «Захід», працівників Волинського і Маневицького територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та сотень місцевих жителів.

Олександр любив  Україну і віддав найдорожче – життя – за її майбутнє, за майбутнє кожного із нас. Тому  його ім’я навічно увійде в історію держави та нашої громади.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Олександра Анатолійовича.

Вічна пам’ять і слава Йому. Вічна пам’ять і слава усім тим, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь