A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Колківській громаді відремонтують вулицю ШКІЛЬНУ в смт Колки.

Дата: 05.04.2021 16:20
Кількість переглядів: 1703

Фото без опису

Рішенням сесії Колківської селищної ради № 5/3 від 11 березня 2021 року внесено зміни до бюджету та передбачено видатки на капітальний ремонт вулиці ШКІЛЬНА в смт Колки.

Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. На це з державного бюджету передбачено 1 000 тис. грн. Майже таку ж суму 1 094 тис грн., було виділено і з місцевого бюджету, загалом 2 094 тис. грн.. З них частина коштів, а це близько 130 тис грн. піде на виготовлення ПКД, проведення експертизи, технічного нагляду, лабораторних досліджень, геологічних досліджень та отримання сертифікату на даний об’єкт.

При  виборі об’єкту, Колківський селищний голова Олександр Палінкевич акцентував увагу на створенні безпечних та комфортних  умов для руху водіїв та пішоходів  в період підвозу школярів до ОЗ «Колківський ліцей» та Колківського вищого професійного училища.

На сьогоднішній день проведено відкриті торги та триває процедура кваліфікації переможця. За словами голови тендерного комітету Михайла  Лободи, участь у відкритих торгах прийняли 3 учасників. Найнижчу пропозицію запропонував учасник  у сумі 1 558 471,14 грн з ПДВ За технічним завданням капітального ремонту вулиці ШКІЛЬНА  передбачається: улаштування покриття товщ. 5 см iз гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiші типу Б марки ІІ площею 2004 м2;  укрiплення узбiччя сумiшшю С7 товщ. 10 см  - 250 м2;  установлення металевої огорожi без поручня; влаштування камер зовнішнього огляду; улаштування покриттiв з дрiбно розмiрних фiгурних елементiв брукування; засобів заспокоєння руху та підвищеного пішохідного переходу; установлення дорожнiх знакiв на металевих стояках та нанесення дорожньої розмітки.

Всі роботи мають розпочатися після підписання Договору з підрядником та  належного оформлення дозвільних документів.

План

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь