A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо у гості до бібліотеки!

Дата: 31.12.2020 12:34
Кількість переглядів: 654

Фото без описуЗа вікном не кружляє метелиться, мороз не робить візерунки на вікнах, а дітвора не поспішає на санчата. Це літо? Ні, це зима, але яка трішки спізнюється зі своїми обов’язками. Щоб зимові свята пройшли змістовно, з позитивними емоціями та враженнями, запрошуємо у гості до Публічної бібліотеки з філіями Колківської селищної ради.

Сучасні реалії висувають перед бібліотеками країни дещо інші завдання, ніж це було раніше. Погодьтеся, з винаходом Інтернету і технологічною революцією в комунікаційних технологіях, коли практично будь-яку книгу людина може скачати не залишаючи дивана, або затишного крісла – був би тільки зв’язок та торренти - дуже непросто залучити її в бібліотеку. Це відчули на собі усі без винятку бібліотеки …

Працівники бібліотечної сфери Колківської громади намагаються розробити власну політику залучення клієнтів, читачів, політику потрібності соціуму, суспільному розвитку… Виходить по-різному. До послуг жителів громади нові літературні надходження та затишні приміщення, які оновилися протягом 2020 року.

Отож, запрошуємо усіх жителів громади до бібліотеки – це затишне місто у якому панують спокій, виважена солідність та легка меланхолія.

Приходьте, переконайтеся самі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь