Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо у гості до бібліотеки!

Дата: 31.12.2020 12:34
Кількість переглядів: 682

Фото без описуЗа вікном не кружляє метелиться, мороз не робить візерунки на вікнах, а дітвора не поспішає на санчата. Це літо? Ні, це зима, але яка трішки спізнюється зі своїми обов’язками. Щоб зимові свята пройшли змістовно, з позитивними емоціями та враженнями, запрошуємо у гості до Публічної бібліотеки з філіями Колківської селищної ради.

Сучасні реалії висувають перед бібліотеками країни дещо інші завдання, ніж це було раніше. Погодьтеся, з винаходом Інтернету і технологічною революцією в комунікаційних технологіях, коли практично будь-яку книгу людина може скачати не залишаючи дивана, або затишного крісла – був би тільки зв’язок та торренти - дуже непросто залучити її в бібліотеку. Це відчули на собі усі без винятку бібліотеки …

Працівники бібліотечної сфери Колківської громади намагаються розробити власну політику залучення клієнтів, читачів, політику потрібності соціуму, суспільному розвитку… Виходить по-різному. До послуг жителів громади нові літературні надходження та затишні приміщення, які оновилися протягом 2020 року.

Отож, запрошуємо усіх жителів громади до бібліотеки – це затишне місто у якому панують спокій, виважена солідність та легка меланхолія.

Приходьте, переконайтеся самі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь