A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

До послуг жителів громади відкрито Трудовий архів Колківської селищної ради

Дата: 31.12.2020 10:24
Кількість переглядів: 2244

Жителі Колківської громади мають додаткову можливість в отриманні довідок, копій та витягів з документів, необхідних для забезпечення соціального захисту, збереження прав та законних інтересів людей. У просторому приміщенні, яке знаходиться в колишній будівлі дитячого садочка, за кошти бюджету селищної ради, створені комфортні умови для праці та обслуговування користувачів.

«Мені надзвичайно приємно, що у межах новорічно-різдвяних свят, напередодні професійного свята – Дня працівників архівних установ, жителі громади отримали відремонтоване приміщення архіву, - зазначила Світлана Маковська,завідувачка Трудового архіву Колківської селищної ради, - Тут і історія, і сучасність, і майбутнє Колківської громади».

У приміщенні Трудового архіву Колківської селищної ради знаходяться документи особового складу ліквідованих колгоспів та підприємств громади, що стосуються стажу роботи та заробітної плати громадян, починаючи з 1945 року.

На фото - щойно відремонтовані та обладнані кімнати селищного архіву, де зберігаються важливі документи. У планах - не лише надавати мешканцям необхідну інформацію, але й влаштовувати ознайомчі виставки та інші заходи. Бо історія громади - це важливо!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь