A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відкриття спортивної зали в ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" після капітального ремонту

Дата: 31.12.2020 09:34
Кількість переглядів: 1842

Фото без описуВсі ми ще з самого дитинства знаємо, що рух це життя, активний рух - здорове життя. На допомогу до нас приходить спорт. Щоденні заняття спортом - ось запорука здоров'я і краси. А яким чином прищепити любов дітей до заняття спортом ? Так, звичайно, створити всі належні умови. І такі умови створені в одному із закладів освіти Колківської громади.

30 грудня в ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» відбулося відкриття спортивного залу після капітального ремонту.

За рахунок коштів соцеконому у спортивному залі було замінено вікна на енергозберігаючі, проведено капітальний ремонт підлоги, стін та стелі, повністю замінено електромережу та встановлено нові прилади освітлення в спортивному залі, на вікна встановлено захисну сітку, оновлено роздягальні та душові тощо. Вартість ремонтних робіт становить 2 млн. 51 тис.грн. Всі роботи виконані будівельною організацією «Волиньекобуд» швидко та якісно.

Відкриття цієї зали – дуже важливий крок для розвитку спорту та фізичної культури у дітей територіальної громади. Приємно, що відтепер школярі займатимуться спортом в комфортних умовах.

Як говорив Анджело Моссо: «Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки в світі не можуть замінити фізичні вправи».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь