Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо до участі у конкурсі малюнків дітей громади

Дата: 24.12.2020 09:40
Кількість переглядів: 819

Фото без описуСтартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 2021. Його організували Державна служба України з питань праці та науково-виробничий журнал «Охорона праці».

Участь у конкурсі можуть узяти діти віком від 6 до 18 років – учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, а також вихованців позашкільних навчальних закладів.

Запрошуємо до участі юних мешканців Колківської громади та всіх охочих.

Тематика малюнків:

— безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльности: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо;

— протидія COVID-19 на робочих місцях та у побуті.

Вимоги до художньої роботи

На конкурс можна подати малюнки, які діти виконали олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо. Розмір малюнка — не більший за формат А2.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи повинна бути позначка українською мовою — чіткими літерами потрібно написати: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Етапи конкурсу та куди надсилати роботи

Буде два етапи конкурсу. Перший: до 15 лютого 2021 року учасники повинні надіслати малюнок до управління Держпраці у своїй області. Повний список регіонів України тут.

Обласне журі визначить переможців (I, II і III місця) у трьох вікових категоріях: перша група – від 6 до 10 років; друга – від 11 до 14; третя – від 15 до 18 років.

Згодом автори робіт, які посіли переможні місця в областях, виходять у фінал конкурсу.

Другий етап: до 15 квітня 2021 року журі фіналу визначить переможців (I, II і III місця) у кожній віковій групі. Їх нагородять до Дня охорони праці в Україні 28 квітня. Як повідомили організатори, це будуть цінні подарунки, дипломи і медалі.

Докладніше про конкурс можете дізнатися за посиланням http://ohoronapraci.kiev.ua/konkurs-dityachogo-malynka-2021/ Контактний телефон: (044) 333-73-93

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь