A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

"Живемо, працюємо, творимо для дітей" - під такою назвою напередодні Дня Святого Миколая благодійники привітали своїх підопічних

Дата: 18.12.2020 16:00
Кількість переглядів: 843

Фото без описуДень Святого Миколая є одним із найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що приносить у наші оселі радість та добрі сподівання. На це свято з особливим нетерпінням чекають діти, адже вірять, що це казкова пора – час здійснення найпотаємніших бажань.

З нагоди Дня Святого Миколая Колківською селищною радою було організовано благодійну акцію “Живемо, працюємо, творимо для дітей ”, у якій взяли участь спонсори та меценати, а також багато інших «помічників» Святого Миколая, які цього дня подарували діткам радість та приємні емоції, і яким небайдужа дитяча доля.

Сьогодні кожен із меценатів мав змогу відчути себе в ролі Святого Миколая і здійснити заповітні бажання маленьких мрійників, які напередодні написали листи до Святого, а це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Висловлюємо вдячність:  ФОП Ващуку Олексію Олексійовичу, ФОП Горбачу Віктору Петровичу,  ФОП Шопулко Володимиру Антоновичу, ТОВ «БАФФАЛО» - виконавчий директор Паш'яну Руслану Гургеновичу, ФОП Кубаю Олександру Миколайовичу, Колківському споживчому товариству - керівник Онищук Ларисі Олександрівні, ФОП Гарміді Лесі Євгенівні, ДП Колківське ЛГ - директор Матчуку Сергію Миколайовичу.

Найкращою вдячністю для благодійників були щирі посмішки діток та вогники щастя в їхніх очах. Зігріти маленькі серця турботою, не дати їм відчути себе обділеними - таку мету повинен ставити перед собою кожен.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь