A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Перемога закладу освіти с.Годомичі у проєкті «Сортування сміття - запорука здорового життя»

Дата: 18.12.2020 14:55
Кількість переглядів: 508

Фото без описуЗаклад освіти с.Годомичі взяв участь в проєкті «Сортування сміття - запорука здорового життя»? Це один з 60 переможців у всеукраїнському конкурсі мікрогрантів Час діяти, Україно! від Благодійної організації «Благодійний фонд "МХП-Громаді"»

Автори проєкту вже провели низку заходів в рамках реалізації проєкту Проєкт «Сортування сміття - запорука здорового життя» ще раз доводить, що школа справді є серцем громади. Ініціативу місцевих освітян підтримали незалежні експерти і визнали проєкт одним з кращих. А втілювати ідею в життя допомагає БФ «МХП-Громаді» .

Вчора 9 контейнерів для зовнішнього застосування на потреби громади прибули в с.Годомичі. Ще 2 контейнери для роздільно збору сміття розмістять в приміщенні школи. Уже готуються відповідні місця для них: наносяться ескізи на стіни і незабаром школа стане ще ошатнішою і привабливішою. А головне, прищеплене змалечку вміння сортування сміття допоможе малечі в майбутньому. Адже отримані в школі навики діти застосовуватимуть і вдома. Таким чином призвичаять домашніх до еко-свідомого ставлення до побутового сміття. А це своєю чергою допоможе зробити чистішим село загалом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь