Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Привітання Колківського селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 08:50
Кількість переглядів: 1043

Фото без описуШановні жителі Колківської об’єднаної територіальної громади, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю Вас із нагоди Дня місцевого самоврядування!

Саме органи місцевого самоврядування складають основу громадянського суспільства. Тож сьогоднішній день — це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, членів виконавчого комітету та всієї Колківської громади, яка намагається всебічно допомагати й сприяти у вирішенні проблемних питань селища та населених пунктів.

Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громади, знати їх проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад. Бажаю Вам – депутатам, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.

Сподіваюся, що й у подальшому ми зможемо змінювати нашу громаду на краще, варто лише співпрацювати пліч-о-пліч заради спільної мети.

З найкращими побажаннями,

Колківський селищний голова                          Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь