A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем працівників сільського господарства

Дата: 13.11.2020 08:45
Кількість переглядів: 655

Фото без описуШановні працівники та ветерани сільськогосподарського виробництва ! Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є важливим у нашій громаді, в якому працюють дбайливі господарі.

Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю.

Дозвольте від щирого серця подякувати вам – хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва громади, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі.

Бажаю вам Божих благословінь, доброго здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, благодатної ниви і щедрих врожаїв в ім’я процвітання держави та піднесення добробуту всього українського народу !

З повагою, Колківський селищний голова                                                         Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь