A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Працівники культури та майстри народного мистецтва Колківської селищної ради відзначили професійне свято

Дата: 09.11.2020 15:01
Кількість переглядів: 1185

Фото без описуВсеукраїнський день працівників культури – свято, яке стосується кожного, адже «Культура – це простір, в якому проходить все життя людини від її народження і до смерті».

Українська культура одна з небагатьох, яка могла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність і чистоту. Вагомий внесок у відродження національної культури вносять численні аматорські об’єднання, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.

Ось і сьогодні з нагоди професійного свята відбулися урочистості в Колківському будинку культури. Заступник селищного голови Тетяна БОБІК відзначила грамотами управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА та селищної ради працівників та аматорів сцени, а саме Гапончук Катерину Романівну, директорку Будинку культури села Старосілля, Гапончук Валентину Миколаївну, директорку Будинку культури села Ситниця, художнього керівника Колківського будинку культури Курдельчука Івана Петровича,директорку Будинку культури села Рудники Ясковець Нелю Олександрівну. Линули слова побажання також всім працівникам культури, аматорам сцени, здоров’я і успіхів у професійній діяльності.

Щиро вітаємо нагороджених з відзнакою! Здоров'я, пошани, любові від глядачів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь