A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Участь Колківської громади в проєкті «Зелена планета з МХП»

Дата: 05.11.2020 09:10
Кількість переглядів: 1064

Фото без описуБлагодійний фонд “МХП-Громаді” навесні оголосив Всеукраїнську екологічну акцію з озеленення сільських територій “Зелена планета з МХП”. У рамках проекту в березні планувалося висадити близько 20 000 саджанців на територіях присутності підприємств Групи МХП. Але з певних причин(карантинні обмеження) дану акцію було відтерміновано на осінні місяці. На Волині підприємством-представником МХП є ТОВ «БАФФАЛО».

Масове озеленення, за результатами останніх досліджень науковців, – найдоступніший та один із найефективніших способів боротьби зі змінами клімату. Широке залучення до цього процесу громад допомагає у формуванні екологічної свідомості людей та бережного ставлення до довкілля.

Приємно відмітити, що Колківська селищна рада стала учасником даного проєкту і долучилася до озеленення нашого селища. Проєкт передбачав у подальшому створення на місці висаджування дерев алей та скверів для масового відпочинку жителів сіл та невеликих містечок.

Представники ТОВ «БАФФАЛО» Наталія Паньків та Сергій Москаленко з радістю передали туї та катальпи для озеленення нашого містечка, а працівники Колківського ВУЖКГ висадили зелені саджанці.

«Зелена планета з МХП» - це приклад співпраці громади і бізнесу. Громада виявляє бажання покращити благоустрій на місцях, а бізнес допомагає реалізувати таке прагнення».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь