Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем соціального працівника

Дата: 30.10.2020 14:39
Кількість переглядів: 359

Фото без описуШановні працівники соціальної сфери! Відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива шана держави і подяка жителів області за вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації державної соціальної політики, в центрі якої є людина.

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів, нових творчих здобутків.

Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя громадян області! Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі!

 

З повагою, селищний голова Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь