A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Привітання в.о. старости Годомичівського старостинського округу № 2 Володимира Бойка з Днем села Годомичі

Дата: 09.10.2020 15:37
Кількість переглядів: 2097

   

 

        Фото без опису  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дорогі односельчани  та  вихідці села Годомичі!

 

 

 Уже традиційно склалось, що напередодні великого православного свята  Покрови Пресвятої Богородиці  відзначається  День села Годомичі.

 

          Ми любимо наше село за родючі життєдайні землі, заливний зелений луг, багатий на дари ліс, красиву тихо плавну річку Стир з її заплавами та притокою р. Грушвиця.  Цей Богом даний нам куточок української землі був, є і буде нашою спільною рідною домівкою, де ми народжуємось, навчаємось, живемо, працюємо, відпочиваємо, а приходить час і необхідність - залишаємо, влаштовуючи життя там, куди закине доля.

          Працюючи тривалий час на посаді сільського голови, а згодом в.о. старости, з впевненістю можу сказати, що село Годомичі має перспективу на  розвиток і процвітання. Для цього є всі передумови: хороші,  працьовиті, доброзичливі  люди, успішно функціонують усі найнеобхідніші об’єкти соціальної сфери, поступово розвивається інфраструктура,  село газифіковане, частково освітлюються вулиці  та   ремонтуються грунтові дороги, наявний потенціал для економічного розвитку.   Завдяки процесам децентралізації та створення Колківської ОТГ  здійснюється багаторічна мрія: будується асфальтована дорога Годомичі – Старосілля.

          Отож, ми рухаємось у правильному напрямку, будьмо мудрими і бережімо те, що маємо, працюймо над тим, щоб зробити Годомичі ще кращим,   привабливішим, комфортнішим  і  багатшим селом!

          Щиро вітаю усіх односельчан та земляків з Днем села Годомичі!  Бажаю нам миру, любові та злагоди, здоров’я, достатку, сімейного затишку та  здійснення усіх найзаповітніших мрій.

 

 

         З повагою:      

 в.о. старости Годомичівського старостинського округу №2   Володимир Бойко

11 жовтня 2020 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь