A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Бібліотекарів Колківської ОТГ привітали з професійним святом

Дата: 30.09.2020 15:18
Кількість переглядів: 1513

Фото без описуОстаннього вересневого дня, в день пам'яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, бібліотекарі України відзначають професійне свято.

Збирачі духовних скарбів, справжні помічники на шляху до вершин знань – усе це про бібліотекарів. Саме вони допомагають читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Тому вітання на адресу представників цієї професії лунало від голови Колківської селищної ради Олександра Палінкевича, який зазначив, що селищна рада і надалі буде сприяти у розвитку книжкових храмів, як Публічної бібліотеки, так і бібліотечних-філій громади. «Всі ми разом хочемо, щоб в наших закладах культури було тепло і затишно, щоб читач з великим задоволенням відвідував бібліотеку, як храм знань і мудрих думок, а читання стало б для нього творчим процесом».

Також голова селищної ради за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної галузі та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек вручив грамоти та грошові винагороди бібліотекарям громади: Місан Ользі Михайлівні, Глущук Галині Михайлівні, Пархомчук Любов Павлівні, Клиш Галині Миколаївні, Кулік Галині Степанівні.

Прозвучали музичні дарунки для працівників бібліотечної сфери від працівників та аматорів сцени Колківського будинку культури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь