A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Міжнародний день миру відзначили у Колківській громаді

Дата: 22.09.2020 12:27
Кількість переглядів: 834

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Цьогоріч до святкування долучилися колективи закладів освіти Колківської громади .

Учасники шкільного євроклубу Eurokids Колківського ОЗНВК організували акцію "Голуб миру". Усі учні і вчителі могли приєднатися до неї, прикріпивши паперові голуби з побажаннями, аби показати наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять тих людей, які воювали за мир, хто віддав своє життя в ім'я світлого мирного майбутнього. Євроклубівці привітали першокласників і подарували їм маленькі голубки. За їх участю було проведено флешмоб "Нам потрібне мирне небо". Учні запустили в небо кульки з голубами і побажаннями миру у всьому - миру в сім'ях, миру в серцях та миру в нашій рідній Україні. Висловлюємо подяку за допомогу в організації флешмобу ТОВ "Баффало", завдяки вашій підтримці дітям надовго запам'ятається цей яскравий і важливий захід.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети 21 вересня. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь