A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем працівника лісового господарства

Дата: 18.09.2020 14:38
Кількість переглядів: 450

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ!!! Щорічно, у третю неділю вересня, в Україні святкують День працівників лісу – Професійне свято працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості. Але це не лише професійне свято, яке за традицією відзначається золотої осені, але й своєрідний іспит совісті для співвітчизників у ставленні до рідної природи і до лісу.

Один з класиків писав: «Слово героя- поета у порівнянні з заслугами лісівників блідне, скромна праця лісівників створює щастя наступних поколінь».

Шановні працівники та ветерани лісового господарства! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом! Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Дякуючи Вам за невтомність і самовідданість, щиро бажаю щастя, добра та достатку. Щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі і здоров'я, мудрості і терпіння, злагоди і успіхів, творчої праці і віри у прекрасне Майбутнє України! 

З повагою, Колківський селищний голова Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь