A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Бібліотечний квартал інформує і запрошує читачів

Дата: 08.09.2020 09:43
Кількість переглядів: 471

Дорогий друже! Чи любиш ти загадки і таємниці? Чи любиш ти подорожі і пригоди? Перші почуття і лабіринти кохання? Сподіваємось, що любиш. Адже кожна таємниця обіцяє безліч карколомних пригод і несподіваних розв'язок. Не зволікай! Ми чекаємо на Тебе в Книжковому домі – Бібліотеці!

Бібліотека – це місце, де вперше формується ставлення до книги навчальної, художньої, науково-популярної. Оформлення інтер’єру бібліотеки - це, перш за все, імідж, як бібліотекаря, так і самого приміщення книжкового світу. Кожна виставка, тематична полиця оформляється яскраво, оригінально.

Підібрані ілюстрації передають настрій і тему, звернення до читача складаються з любов’ю і натхненням. Тому усі з великим задоволенням звертаються до книг, які представлені на книжкових виставках, на полицях відкритого доступу бібліотечних закладах. Завдяки цьому і формується шанобливе ставлення до книги, пробуджується інтерес і любов до чарівного і безмежного світу духовної скарбниці людства. Книжковий фонд наших закладів поповнюється новими виданнями книг, друкованими газетами та журналами.

Дорогі наші читачі! Запрошуємо Вас до Книжкового дому Публічної бібліотеки з філіями Колківської селищної ради, щоб відчути атмосферу загадковості і непізнаваності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь