A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо до участі в Історично-просвітницькому фестивалі "Під Покровом Тризуба 2020"

Дата: 01.09.2020 10:41
Кількість переглядів: 665

Місто Боярка, як славне місце пам’яті революційних подій 1917-1921 років, вкотре вшановуватиме діячів Української Революції, Гетьманщини, Української Народної Республіки та отаманщини.

5 та 6 вересня у місцевому парку Перемоги пройде фестиваль "Під Покровом Тризуба", перший open-air 2020 року. В ньому візьмуть участь представники військово-історичних клубів, які будуть розповідати про одяг, зброю та амуніцію того часу. Для відтворення атмосфери того часу організатори подбають й про візуалізацію: учасники одягнуть традиційні однострої. У програмі фестивалю "Під Покровом Тризуба": - хода до меморіалу воїнів Армії УНР; - дитяча галявина із неймовірно багатим розмаїттям майстер-класів від народних майстрів, майстринь та етнологів; - ярмарок та фуд-корт; - акустична сцена із відомими українськими гуртами.

Лекційна частина – невід’ємний атрибут Фестивалю. У дискусійному клубі імені Павла Полуботка будуть проведені цікаві зустрічі-бесіди на різні тематики. А також на вас чекають кіносхрон і неймовірна тепла атмосфера Боярки.

Під час Фестивалю працюватиме наметове містечко.

Вхід на фестиваль - вільний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь