A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Привітання Колківського селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань!

Дата: 01.09.2020 08:06
Кількість переглядів: 885

Фото без описуДорогі діти, шановні вчителі, батьки! Щиро вітаю всіх вас із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань. День знань – це всенародне свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

Особливим є цей день для першокласників, які вперше переступають шкільний поріг, і для майбутніх випускників, котрі невдовзі обиратимуть свій шлях у житті.

Я бажаю першокласникам вдалого старту, не зупиняйтеся на півдорозі, впевнено підкоряйте вершини наук, шануйте педагогів – вірних порадників і наставників.

Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас в наших школах. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Шановні батьки. Дякую вам за розуміння і терпіння, адже і від вас залежить як проходитиме навчання, виховний процес. Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності.

І хоч нинішній рік через карантинні обмеження не дає в повній мірі відчути дух цього свята, маю надію, що невдовзі дітки сядуть за парти і зможуть здобувати такі необхідні знання.

Тож прийміть щирі вітання з Днем знань! Зичу миру й злагоди вашим родинам, міцного здоров’я, добробуту, а також успіхів у навчанні!

З повагою, Колківський селищний голова Олександр ПАЛІНКЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь