A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Підтримаймо юних художників!Запрацювала онлайн-виставка дитячих малюнків на тему охорони праці

Дата: 31.08.2020 12:33
Кількість переглядів: 451

Фото без описуУ фоє Волинського ОУЛМГ запрацювала онлайн-виставка дитячих робіт, поданих на традиційний щорічний конкурс малюнка «Безпека праці та здоров’я працівників при виконанні робіт у лісовій галузі очима дітей». Про це повідомляють на сайті Волинського ОУЛМГ.

«Кращі роботи, які на регіональному рівні були відібрані для участі в обласному етапі, оцінюватиме журі та безпосередньо – користувачі соціальних мереж. Адже за кілька днів,а саме 14 вересня дедлайн голосування на сторінці Волинського ОУЛМГ у мережі Фейсбук. До уваги користувачів соцмереж будуть представлені 12 кращих робіт. Переможців обиратимете ви. Тож стежте за нашими новинами», – йдеться в дописі.

Нагадаємо: конкурс малюнка на тему охорони праці проводять Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, обласні організації Товариства лісівників України та профспілки працівників лісового господарства.

Переможці, як на рівні лісогосподарських підприємств, так і автори робіт, обраних під час онлайн-голосування, будуть відзначені грошовими винагородами та цінними призами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь